Kemunting Beach Resort

JENIS DAN HARGA BILIK

1. BILIK FAMILI (6 UNIT)

*Weekdays (Ahad-Khamis):RM130.00 SAHAJA

*Weekends (Jumaat-Sabtu):RM150.00 SAHAJA

bilik famili bilik famili

2. BILIK STANDARD (3 UNIT)

*Weekdays (Ahad-Khamis):RM80.00 SAHAJA

*Weekends (Jumaat-Sabtu):RM100.00 SAHAJA

bilik standard bilik standard

3. BILIK SUITE (1 UNIT)

*Weekdays (Ahad-Khamis):RM200.00 SAHAJA

*Weekends (Jumaat-Sabtu):RM250.00 SAHAJA

kemunting suite

4. BILIK SUPERIOR (11 UNIT)

*Weekdays (Ahad-Khamis):RM100.00 SAHAJA

*Weekends (Jumaat-Sabtu):RM120.00 SAHAJA

bilik superior bilik superior

5. EXECUTIVE SUPER STANDARD(17 UNIT)

*Weekdays (Ahad-Khamis):RM90.00 SAHAJA

*Weekends (Jumaat-Sabtu):RM110.00 SAHAJA

super standard super standard

6. BILIK DELUXE (6 UNIT)

*Weekdays (Ahad-Khamis):RM110.00 SAHAJA

*Weekends (Jumaat-Sabtu):RM130.00 SAHAJA

bilik deluxe bilik deluxe

____________________________________________________________

PERSEKITARAN

persekitaran persekitaran

persekitaran persekitaran

persekitaran persekitaran

persekitaran persekitaran

persekitaran persekitaran

persekitaran persekitaran

____________________________________________

PAKEJ YANG DITAWARKAN

PAKEJ HARI KELUARGA

1. Pakej Berasingan

  • Kadar penginapan berpandukan tempahan bilik yang diperlukan.
  • Pakej makanan untuk 3 kali makan (Makan malam ,Sarapan Pagi dan makan tengahari)
  • Harga RM 30.00 (Dewasa) dan RM 22.00 (kanak-kanak)
  • Tambahan : RM 15.00  untuk gantian Dinner kepada BBQ Dinner.

2. Pakej Istimewa

  • Penginapan untuk 1 orang dewasa – 1 katil.
  • 3 kali makan (makan malam,sarapan pagi dan makan tengahari).
  • Harga: RM 78.00 (Dewasa) dan RM 22.00 (Kanak-kanak)

3. Pakej Executive

  • Penginapan untuk 1 orang dewasa – 1katil .
  • 3 kali makan (BBQ Dinner,sarapan pagi dan makan tengahari.)
  • Harga: RM 88.00 (Dewasa) dan RM 36.00 (kanak kanak)

KEMUDAHAN YANG DITAWARKAN

  • Peralatan sukaneka (1 game = RM 10.00)
  • Karaoke = RM 250.00 (8-12 pm)
  • Indoor Game
  • Sukan pantai
  • Kemudahan Riadah

PAKEJ SEMINAR

Pakej Termasuk :

  • Penginapan
  • Kemudahan Dewan Seminar
  • 6 x Makan Sehari ( Sarapan pagi, minum pagi, makan tengah hari, minum petang, Makan malam, minum malam )
  • PA sistem
  • LCD Projektor
  • Peralatan Sukaneka
  • Indoor Games

PENGINAPAN SEMINAR

  • Penginapan Tunggal : RM 120.00 seorang / sehari
  • Penginapan Berdua : RM 85.00 seorang / sehari
  • Penginapan Bertiga : RM 75.00 seorang / sehari
  • Pelajar/Belia 4/5 orang : RM 50.00 seorang / sehari

____________________________________________________________

TEMPAHAN BILIK


  1. nak tanya samaada masih ada kosong bilik jika check in 30.12.2009 dan check out 01.01.2010 utk 2org.nak tau kadar byaran utk satu malam berapa?

  2. nak tahu sama ada bilik executive super standard masih ada kosong jika check in 14/2/2010 dan check out 15/2/2010. saya ingin buat tempahan utk 6 unit dan harga utk satu malam.

  3. salam..sy nk wt famili day opis..tp x ramai..dlm 4 berfamili, 4 bujang..macamner? ape kah yg sesuai utk sy??bilik jenis ape?? budget sorang berapa??saya mb nak tempah untuk 3 ari 2 mlm..jumaat, sabtu, ahad..mb awak bleh terangkan pada saya kelebihan2 kat tempat ni sekiranya sy pilih ea destinasi kami bercuti..

  4. brp harga bilik untuk tarikh 01 May 2010 & 02 May 2010 utk 2 dewasa 1 kanak2? tq.

  5. nak tahu jenis bilik untuk 2 org dan harga sekiranya saya ingin daftar masuk pd tarikh 08.05.2010 dan daftar keluar pd 10.05.2010????….

  6. KECEWA!
    Pertama kali menginap di chalet ini, sungguh-sunguh mengecewakan saya & famili. Shower rosak, langsung tak blh digunaka & keadaan bilik air yg mcm tandas awam!. Dh buat aduan pun takde tindakkan, katil uzur & cadar kotor. Bawah katil penuh dengan sampah & sisa makanan! Air swimming pool berkeladak dgn anak2 kampung mandi sambil basuh baju!!!!

    Tak akan lagi ke chalet ini…dgn keadaan chalet kemunting,
    imej Pantai Pengkalan Balak akan dicap sebagai tempat tarikkan yg TAK INDAH!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: